DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, October 31, 2008

hye all


hye..

Actually hr ni agak free la jugak kat ofis ni..biasa la hr jumaat kan?..mmg paling best pun hr jumaat..rehat panjang..bila nak tiba jer hr jumaat msti rajin g keje..hehe
xtau apa sebenarnya nak story..ni pun saje2 jer..bila baca jer kwn2 nyer blog cm best la pulak nak ada blog sendiri..b4 dis dh ada dh blog tp cm xbp syok so delete la blog hr tu..hahaha

1stly just nk introduce myself..no special about me..now i'm 24th n got married wif my luvly hubby 'mohd effendi rusli' n become to be a mummy early next year..insyaallah.


saat menjadi seorang isteri

1st time as a wife mmg saat yang mendebarkan..mmg xsangka dlm usia yg muda sy telah memikul tanggungjawab yg berat ini..walau seberat mana pun ini lah amanat yang telah diberikan kepada saya dan akan saya tunaikan dengan baik..

Saat berkenalan dan bercinta mmg saat yang paling indah dan mengasyikkan..kami berkenalan setahun lebih dan terus mengikat tali pertunangan..setahun selepas itu terus berkahwin..alhamdullillah sehingga sekarang kami bahagia hidup bersama dan akan dikurniakan seorang cahayamata tidak lama lagi sebagai pelengkap kasih sayang kami ini..Insyaallah..

ikatan suci fendy & ety 10022007

1 Comment:

  1. Yat Ekhram said...
    bile tgk gambo kawen kak yat sure tingat ety teman kak yat sopeng kat jalan tar time nak kawen aritu.

    part cadar aritu..haha maseh biarlah rahsia,hubby kak yat tatau agi.haha.

    kalo igt2 balek musti senyum sorg2.
    tp kalo hubby tau pon dia tak marah kot sbb dia suke sgt bantal2 akak beli kat sogo tu.

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates