DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, July 16, 2009

Kenapa busy sgt ni????

adohai.....busy betul la semenjak 2 menjak ni....
sakit kepala....cepatlah settle everything...
nak bawak rizqi jalan2 pn xda masa...
weekend kena keje...
huahuahuhua...
nak update blog pn dh xsempat n nak jenguk kwn2 nyer blog pn xsempat juger...
rinduuuuuu.......
kat rumah dh xonline dh......layan si kecik tu....
p/s: kali ni entry xda pic..buat pertama kalinya..

5 Comments:

  1. PurpearlLyna said...
    Takpe kak ety,
    buat sket2.. lama2 siaplah nanti!
    w|cKa` said...
    Sy pon sgt bz smpi rasa nak muntah masuk opis..
    rasa cam sesak napas je..
    byk sgt menda nak wat sampai xtau nak wat yg mana satu..
    last2 suma keja xsiap..
    wekend xnak dtg sbb nak spend time ngan huby tp semua keja xsiap.
    huhu
    Dina said...
    Syian Ety nih.. aduyaaai.
    Saba yea..?

    Last weekend pun kite tak dapat jumpe kan?
    Hmm.. 25 July ni jom join kitorang shopping nak?

    Dina inshaAllah gi ngan Hanin ngan Fizzone.
    :)
    HaninFarshid said...
    sian ety....sabar k! rizky pun mesti faham ibu dier busy :)

    jom join ety...jom....leh jumpa...then shopping sama2...
    FdausAmad said...
    Gua nak ajak lu dtg mkn kenduri kat blog gua.Folo baca doa skali pun takpa..

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates