DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, March 25, 2012

fresh from my tab.heeee

adusssss.setelah sekian lama ada tab baru hr ni nak mencuba post kat blog guna application from pasar android ni.now everywhere blh update.no alasan2 lg butttttttt,tab ini adalah milik kekal anak bujang sy..ibu hanya leh guna time dia tdo,tgk tv, n makan jer.yg lain2 jgn harap la.kata tahun baru hr tu nak start update balik blog.byk giler story2 yg xciter.


Published with Blogger-droid v2.0.4

1 Comment:

  1. Dewi Aja said...
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates