DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, December 10, 2008

hello....



Lama jugak xdrop something news kat dlm my blog ni..ni kira tahap boring la kat opis..lg pn lunch time now..sementara tunggu my frens beli mknan..perut pn dh lapa jugak ni.



Just nak share story..pengalaman ms preggy ni..now dh masuk 33weeks...kejap jer kat..xlama lg baby pn deliver..cm xpercaya lak..

Baby 1st ni mmg ssh nk jangka samaada deliver awal or tepat..cm skrg ni dh start dh rasa sakit kat perut ni..kejap2 cm mengeras jer..yg paling risau my hubby la...dia slalu xlena tido mlm coz asyik jaga wife dia ni jer..sian tgk B bila dia kena jaga mlm..demi baby n wife dia yg tersayang ni. dia sanggup buat apa pn..tq so much sayang...

Satu mlm tu..tetiba jer perut meragam..ms tu dh lena tido dh..my B pn dh tido..tiba2 dlm kul 2pg rasa cm skt sgt2..smpi xleh nk gerak..mula2 ingt cm sakit biasa..tp kali ni rasa lain mcm jer..nk gerak hubby cm kesian jer coz hubby br jer lena..xsampai hati..so kuatkan diri ni tp still xleh nak gerak..dh tahan sgt trus nangis..my B dengar n trus tanya napa?..dia punya la risau..trus ajak g hospital..sy xmau..skit2 lg ilang la tu..tp xok2 jugak..so hubby trus bwk g hospital...doc kata tu premature contraction..tanda2 sakit org nak bersalin..risau nyer..coz msh blm tiba masanya..tp doc just kata jgn risau coz xkerap contraction..kl kerap kena jmpa balik doc...alhamdullillah semuanya ok..1st baby ni xda pengalaman..kl rasa sakit lain mcm jer kena trus refer hospital..

k..la..makanan dh smpi..hr ni mkn chicken blackpaper tempanyaki...ermmm..sedapnya..my fav...

ok..daaa


2 Comments:

  1. .t e n t a n g.n a n i e . said...
    ety...t8 cr ur self..kalo sakit namo senyap2..btau cpt2 kt hubby k!




    muahs ;p


    tingin nx tengok bb ety..ble la dpt g teluk intan eyh?hehe
    ety said...
    hye nani...

    tq yer..nnti ety pantang kat t.i dtg tau tgk ety n baby..

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates