DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, December 13, 2008

MY DINNER NITE

Aku yg bertuah...
Apa yang bertuah nya?..hahaha..rezeki my baby agaknya..

Dinner nite @ picc..asalnya nak wat kat palace golden but disebabkan terlalu ramai so xmuat la nak isi segala fmily yg akan hadir..so wat la kat picc..PICC pn xperlah..

Majlis bermula kul 8pm..tp aku terlambat lak smpai..kul 8.30pm br tiba but biasa la..blm mula lagi pn majlis nya..my B xg pun coz dia kena keje smpi mlm on dat nite..so xperlah kawan2 kan ada..ramai gak yg tanya mana husband..diorg ingat husband aku dh naik kapal..xlah..mana ada dia naik kapal lg skrg ni..mybe b4 dis apa2 function pn dh biasa sorg so xda mslh kl org tanya..tema pakaian ialah Denim & Rugged...so mcm2 fesyen pakaian n gaya aku tgk mlm tu...aku jer xda rugged2 ni..maklumlah tgh sarat cmni..mana nak fikirkan pkr tu sume..

My table num is 22...tgk dlm senarai ingatkan cam jauh jer from pentas but rupa2nya dekat..lebih kurang 2 table dr depan jer..best..best..dinner bermula dengan ucapan ED..n pas tu Chairman, Tan Sri Dato' Lee Lam Thye..cam biasa la kl bab2 ucapan ni msti boring jer..perut pn dh lapar..bunyi2 bagai..nasib la xlama ucapan dr Tan Sri tu...dia pn faham agaknya..

Masa tgh sedap2 menjamu selera terdengar suara mcm penah kenal..tp dimana ya?....hahaha..rupa2 nya..AC dimana..AC disini...Sempoi...AC Mizal...emcee pd mlm tu...mmg sempoi la dia..best giler..disebabkan table aku mmg strategic dpt la bersalam2an ngn AC..sepanjang dia jd emcee mmg xboring langsung..dia bawak wife dia Emylia..so next time leh la jemput dia lagi kan..

Sambil makan ada lak lucky draw..ok cabutan pertama..dup..dup..dup...debar2 ni..dlm hati minta2 la mlm ni aku antara yang bertuah..

Cabutan dibuat oleh Presiden Kelab...dan AC lak yang baca num tu...(number ikut staff id)

0.....2....(siap pegang peha kawan sebelah, coz kitaorg dua2 num dekat)..sempat cakap lg ntah2 antara kita x num tu...

9...........(tambah berdebar..cm semakin hampir jer)....

8...........(rasa cm xpercaya...num aku naik rupanya)....

0298...dis is my num....yes i'm lucky.....1st one num yg naik..

so dengan langkah bergaya lagi xpercaya aku naik ke pentas untuk mengambil hadiah..(hadiah redeem kat opis)..yang dapat sehelai kertas yg penuh bermakna...

masa naik pentas tu sempat lagi AC duk gurau..dia cakap...

AC : Rezeki anak ni.....kl yang ni xper sakit buatan orang...direlakan...
(yang lain pn ketawa)

aku just senyum jer....pas tu masa nak turun pentas siap tanya bape bulan..bila aku cakap 8bln++.....

AC : ha...baik2 jalan nnti baby kuar...

Pas tu baru la bertambah selera makan...hehee....

ni mesti my baby doakan tuk ibu dia..sebelum g dinner tu aku ada la cakap2 ngn my baby..
"baby doakan ibu yer kl2 ibu bertuah dpt hadiah mlm ni.."alhamdullillah dpt jugak..

And AC trus menghiburkan sume yang ada di situ...dia sampaikan lagu Dialova..Pencinta Wanita..Widuri(khas utk Tan Sri)..n banyak lagi...ada la jugak quiz yg dia buat..mmg happening la...pas tu ada lagi sorg artis jemputan..Dato'M Daud Kilau..yang ni pas ni staff yang veteran suka..suara dia mmg best..cuma gaya dia tu..hehehe..siapa yang xkenal kan Dato'M Daud Kilau..apapun dlm usia dia yg sebegitu dia masih mampu menyanyi dengan baik..siap gelek2 lagi..tu yang mahal n gelek dia xda sapa2 yg boleh buat...

Majlis berakhir area kul 11.30pm...so mana2 staff yang xdpt hadiah lucky draw tu diorg msh lg membawa door gift n satu hadiah tambahan..aku dapat la dua hadiah+door gift...
Apapn hadiah tu xpenting yang penting silaturrahim antara kita..masa ni la nak beramah mesra n kenal antara satu sama lain..coz mana2 staff dr cawangan tu ada yang xkenal..dari ganu..penang..sabah..sarawak..johor...melaka...so dengan cara sebegini kita lebih dapat mengenali..

Sampai rumah kul 12mlm..hehehee..my B xtido lg rupanya..tgh layan internet..Sorry tinggalkan abang sorng2 kat rumah..

*pic xda..coz sume org yg snap..aku skrg mmg malas nk snap pic..

4 Comments:

  1. Yat Ekhram said...
    etyyyyyy..congrats tu rezeki baby tuu..

    dapat adiah apa tu??
    Fazira Aziz said...
    dapat present pe tu ety? :)
    D'Panther Nurul said...
    hye ety..
    besh2 dpt lucky draw... hehe..
    mmg rezeki anakkan.. btw take care yer.. anytime jer tukn.. nurul doa selamat semuanyer.. amin..
    ety said...
    tq sume..
    mmg best n sgt xsangka dpt lucky draw..
    hadiah nya brg elektrik..
    alhamdullilah rezeki..

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates