DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, January 2, 2009

hye..

Agak terlambat jugak la entry sy kali ni..telah sekian lama xupdate blog ni..huhu..dah bersawang dah nie..

skrg ni mmg sgt la busy xterkira..kat ofis busy kat rumah pun busy...

sedar xsedar dah masuk 2009 dah..cm sekejap jer kan?...kenangan 2008 pn masih dlm ingatan lagi..

Alhamdullillah 2008 thn paling bermakna buat sy n hubby...

2008.......

jan * mcm biasa menyibukkan diri membuat kerja2 tanpa hubby di sisi....

feb * masuk thn pertama kami jadi suami isteri...walaupun jauh dimata tp kasih sayang kami tidak pernah pudar...

mac * masih menanti kepulangan hubby yang ketika ini di atas kapal...selalu mendoakan keselamatan dan kesihatan hubby...

april * masih keseorangan tetapi agak happy coz maybe hubby akan sign off coz passport hubby ilang ms kat singapore..risau sgt but happy sbb hubby dpt balik awal..

mei * bersama hubby tersayang..xsangka dpt melepaskan rindu setelah sekian lama berpisah hampir 6bln jugak la..hubby balik jer trus g jalan2 cm biasa..

* bln ni gak la kami xcident dengan estima di highway utara selatan berhampiran kuala kangsar sewaktu balik dr jalan2 kat penang with adik2...syukur kami xapa2 cuma cedera ringan sahaja...

jun * ni la bulan paling menggembirakan hidup kami...hubby wif me...berita yg paling kami nnti kan setelah sekian lama..sy disahkan prgnant 5weeks...sgt xsangka but ni la anugerah yang paling bermakna..terima kasih kepada Tuhan yang Maha Esa...

* ni jugaklah hadiah b-day yang paling bermakna sekali...

julai * kandungan masuk bulan ke-3...alhamdullilah so far ok..xda morning sickness...

ogos * sempat lagi g honeymoon..hehehe..honeymoon ker?...ntah kali keberapa ntah...sy n hubby g Sabah..mmg best sgt...tp ada pahit nya jugak coz kami missed flight ms nak balik..huhu..(salah aku)..nasib la hubby cool jer..terpaksa la ambik flight lain..

sept * dh bulan puasa..tahun ni puasa penuh daa....

okt * dah raya..1st raya kat Perak n pas tu baru balik Melaka..yg sedihnya xdapat pakai baju kebaya cm raya2 yh lepas.. happy b-day to my sweetheart..Abang..selamat hari jadi...

nov * ms ni my baby dh nk masuk 7mnth...ms g check up doctor kata kami bakal dpt baby boy..hubby la yang paling heppy..siap dh prepare nama..insyaAllah...

dis * bulan yg sgt busy..kami akan berpindah ke rumah baru..wlwpun penat tp gembira sgt2..impian kami tercapai...Rumah ku Syurgaku...thanks Abang coz buat sume ini untuk sayang n baby kita...thank u so much for my family yg byk membantu bersihkan rumah anak bucuk dia ni..hehehe...mak..abah..shamsul..shamil n kimi....

* kenangan terakhir 2008...i'm warded@Pusat Rawatan Islam Az-Zahrah..contraction yg kuat....but alhamdullillah baby blm kuar lagi..dia buat suspen n warning jgn bg ibu dia ni buat kerja byk2....

2009............

  • insyaallah bakal jadi ibu on january...doakan sumenya selamat..Amin~~~
  • akan jadi ibu yang mithali for my little prince.. n sudah tentu akan jadi isteri yang tebaik buat my luvly hubby.........
  • apa lagi yer????.....alhamdullillah rasanya sume yg saya impikan dh pn tercapai...apapn utuk 2009 ni saya akan jadi yang lebih terbaik dari sekarang...

^ i luv my hubby MOHD EFFENDI...abang la segalanya....

^ i luv my little prince..Insyaallah the shortname is RIZQI....(since kehadiran dia inside my tummy..rezeki telah dilimpahkan kepada kami)

^ i luv my parents n family..yg selalu bg support n kasih sayang kpd kami...

^ i luv my lot of frens..thank you so much to all of u....coz sudi jadi sahabat saya...n berkongsi suka duka bersama...

7 Comments:

  1. a.i.n.h.u.s.n.a said...
    kak etty,

    lepas bc entry y ni, 2008 y lepas nampak cm blessed sgt tok akak. kawen la, baby la.

    congratz~~

    rizqi ek?? hehehe...cute..mcm nm anak sedare sy...tp eja len sket, rizdquie..hehehe.
    ety said...
    thank u ain..alhamdullillah sume yg akak impikan akak dh dpt...
    hope,
    ain pn cm tu yer..nama baby akak pnjg..
    Muhammad Shafiy Akmal Rizqi...
    Ena Mazly said...
    Hi etty,

    What a memorable 2008 ...
    Hope that 2009 akan lebih menggembirakan ety kay ....
    Yat Ekhram said...
    Etyyyy..

    dah rase ye contraction??

    kak yat doakan rizqi lahir ngan selamat yea.

    Baby kak yat say hi :)
    nanti dorg bole kawan2.
    ety said...
    k.ena...

    mmg hepy ngn 2008..hope k.ena pn sama..kim salam kat anak2 aka yg comel tu yer..

    k.yat..

    t.q yer..tu la skrg ni mmg kerap baby rizqi bg suspen kat ibu dia ni..
    .t e n t a n g.n a n i e . said...
    ety..sedap la nama ur lil prince..RIZQI..ske2 ;)
    ety said...
    nani...

    tq nani..hubby yg pilih nama ni..
    ety pilih untuk baby girl..IRIS..tp xmengena la pulak..xper la next baby lak..insyaallah

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates