DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, February 17, 2009

Surprised from My Love

My Luvly Hubby wat surprised to me...

sgt terharu dan xsangka yg hubby leh wat surprised tuk ety pd mlm tu..


hubby bgtau yg dis week dia xdpt balik prk coz terlalu banyak keje yg perlu disiapkan n lbh2 lagi projek kat cyberjaya tu dh hmpir 100% siap..so dia terpaksa la stanby..ety fhm kl dia xdpt blk..tp dlm hati ni mmg sedih n still berharap yg hubby dpt blk..


lg pun kawan B from prk ada kat rmh kami..dia tumpang bermalam..n hari ahad br dia nak balik prk..so..xperlah..km just msg2 n call jer la hr tu..


my mum pun tanya gak..xbalik ker menantu mak tu..ermm..ety bgtau yg B xdpt balik coz byk keje..My mum cm xcaya..n she said 'Mak percaya, tgk la mlm nnti msti dia samapi kat rmh ni'..


yer ker?...xda la B akan balik..sbb B dh bgtau yg dia xbalik..n slalunya kl dia kata tu..yg tu la dia buat..


arround 7pm tu ety call dia n wat 3G..tp cm pelik jer np gelap xnmpak muka B..n i think myb sbb dia xon suis lmpu kat rmh..so pas tu dh xmsg n senyap jer..B penat keje n mybe B tertidur...


dlm kul 9lbh tu ety dpt call from B..dia just bagitau 'Sayang napa rumah gelap jer ni...bukak la pintu pagar ni'.....ety terkejut n dlm hati..(cmner abg tahu rumah ni gelap)


n abg kata 'cuba dgr bunyi ni..' B bunyikan hon....PON...PON...


trus ety g depan n nmpak B kat depan pintu pagar..erm..sgt xsangka..


n trus salam cium tangan B..n kiss pipi kiri kanan dia..msh rasa cm xpercaya..



thanks abg..i luv u so much..ummuahhh

0 Comments:

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates