DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, March 6, 2009

updates Baby RIZQI

erm...hr ni dh 41days ety berpantang..ada lg 3hr tuk menghabiskan saat berpantang ni..sekejap jer kan...


cuti lama2 mmg best tp tu la bila pk kan nk stat keje balik mula la rasa lemah jer...rasa nak cuti sepanjang masa..leh main ngn Rizqi kat our home...layan karenah dia..seharian pn xtrasa...bwk dia g jalan2..g playground..suapkan makan...heheh..mybe 1 day..ety akan jd surirmh yg berjaya...


bila dh stat keje ni mmg la sgt busy...tmbh2 lg dis year byk kena g outstation..xsanggup rasanya tinggalkan Rizqi...but what can i do.....dh tanggungjawab sbg pekerja..at the smtimes tggungjawab sbg isteri dn ibu tdk terabai...kena la pandai2 bahagikan masa...n ety jg ada plan nk continue my study..Insyaallah...


tp cmner yer kl g outstation nnti..nak ker Rizqi tggal ngn org lain?...xsanggup rasanya nak berpisah ngn rizqi..


skrg ni kl tdo mlm2 dia dh pndai dh nk minta ibu dia ni peluk dia..kl ety xpeluk dia msti sekejap jer dia tdo..pas tu dia dh jaga...xpun sekurang2nya letak kan tgn ats badan dia..msti lena dia tdo...


Rizqi dh pandai senyum..n kdg2 smpi bersuara...suka sgt bila tgk dia senyum..tambah lg kl time snap pic dia..mcm tau2 jer dia...pastu tgn n kaki dia bkn blh duk dia...tgn mcm nak bertinju..kaki lak cm nak tendang bola jer..praktis la tu..hee...xper rizqi kan hero..mn leh lembut2..msti ganas skit...


paling best tgk dia ngigau...kdg2 senyum..kdg menangis...pastu siap bunyi2 lg..cm mimpi ngeri jer..pastu tiap kali nk bg dia susu msti dia akan rasa dulu..sbb dia takut kl2 air yg bg tu ialah air masak...kl bg air masak msti dia akan luahkan balik..erm..geram tul...


makin hari makin byk yg dia pelajari..alhamdullilah rizqi membesar dengan sihat dan bijak..

ops....sorry....


ada lg nk updates but rizqi dh merengek tu..k,lah..kl ada ms nnti ety updates lg..

sblm terlupa


SELAMAT PENGANTIN BARU

NURUL & IWAN

&

FINA & IZRAN


Semoga berbahagia selamanya dan selamat menepuh alam baru ini..

(sorry xdpt dtg coz msh dlm pantang..waaa..bila nk kuar jalan2 ni...terima kasih di atas jemputan kalin berdua..)

4 Comments:

  1. .ArianiAizat. said...
    ety..dah abes pantang eh?
    besh yer..sti xsaba saba nx kuar dr kurungan..hehe

    da pandai senyum senyum eh rizqi..sti comel ;)

    btw,kem slm plok cium kat baby rizqi eh!![bley ke pun die jwb?hehe]
    Ena Mazly said...
    Wah, ibu ety dah abis pantang... yeahhh, dah bole gi jejalan dah... ^_^.. sekejapje kan masa berlalu...

    macam rayyan ni ha, sekejap je dah nak setahun....
    Dina said...
    Eheeee mesti besh da nak abes pantang kan Ety kannn?!
    Dina tau rasenye camane..
    Walaupun Dina pantang ngelat tak cukup 44 hari pon arituh.
    HAHAHA!

    Take care Ety!
    D'Panther Nurul said...
    hye ety..
    baru sempat baca entry ety ni.. rupanyer ade wedding wishes untuk nurul.. hik..hik.. thanks yer..

    sure ety dah keje ni kan..
    beshh la dah habis pantangkan..
    boleh ngapp semua makanan tanpa pantang kan.. sekarang ni pantang tgk pulak.. hehehe..

    apepun.. take care mama rizqi and baby rizqi jugak.. :-)

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates