DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, January 19, 2010

Salam,

Di sini hubby, ety n family berbesar hati ingin menjemput to all ke....


Majlis Sambutan Hari Lahir & Upacara Jijak Tanah Anakanda Tercinta
Muhammad Shafiy Akmal Rizqi b. Mohd Effendi
Di teratak indah :
No 9 Jalan Perkasa 5
Taman Perkasa
36000 Teluk Intan
Perak
(exit tol Bidor/Teluk Intan n terus ke bandar teluk intan..lbh kurang 2km dr Menara Condong Teluk Intan..if xtau jln blh contact me @ 012-6212967)
pada:
23 Januari 2010 (Sabtu)
Atucara Majlis :
09.30am : Upacara 'Jijak Tanah'
12.00pm : Sambutan Hari Lahir & Jamuan Makan
Dengan kehadiran kalian semua akan memeriahkan lagi majlis ini..
Terima kasih

7 Comments:

  1. .ArianiAizat. said...
    ety!!

    thanks for ur invitation tu :)
    .
    .
    tp nani xleh janji dpt dtg ke tak.maybe minggu ni nak blik umah MIL + sepupu ajak house warming kat sungkai..
    w|cKa` said...
    ety,
    izan pegi kalo ada kawan nk pegi skali coz xnak drive sorang2 jauh sgt.. dah la xfamiliar ngan jalan teluk intan tu..
    dianafirdaus said...
    Ety...
    Wat kat umah emak yer?Jauh tu :)
    Heehehehe...Kalau kat KL leh pegi n jumpe baby yg chomelsss tu ;)lagi..aritu kat MC D tak puas ngomol..
    Hujung minggu ni hubby dah nak naik kapal dah..macam tak dapat pegi :(
    Anything nanti diana roger2 k...
    Kaseh NazLieza said...
    thax 4 invition...tp jauh sgtla...mungkin xdpt lieza nk dtg kak...
    reen-not-green said...
    c u there.. insyaallah..
    Anonymous said...
    thnks for the invitation (via sms).

    sorry tak dpt dtg.hubby on board the vessel.hehehe

    papepun, to rizki: mama lily nak ucapkan happy bufday to u..

    moga jd ank yg baik, bijak, sihat dan yg penting taat. insya allah..

    amoiwallalily
    HaninFarshid said...
    thanks for the invititation...masa time ety bg message...hanin nak sangat2 pergi...

    tapi sorry..hanin tak dapat pergi...hanin dah explain kat ety kan? tapi...nanti kiter jumpa,k...hanin dah beli present utk rizky...muahhx! to rizqi...

    happy birthday sayang...aunty hanin doakan rizqi berjaya di dunia akhirat..i know u gonna make ur parents proud one day..

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates