DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, January 23, 2010

ermmmmm.....dari sehari ke sehari nak update blog ni tp lately sgt2 busy....dgn keje kat opis yg semakin hari semakin byk n memenatkan..ni dh start plen event evry month kat seluruh m'sia..cm biasa la rizqi kena tinggal...


ehhhh...ni pasa preparation tuk rizqi kan..lain kali la citer psal keje..

act, ety n hubby mmg dah buat skit2 lg preparation..xsangka kan...kejap jer masa berlalu..rizqi dh masuk setahun tepat kul 2.57pm 23 januari 2010...

alhamdullilah rizqi dh pandai jalan skrg...dh semakin laju..mcm nak berlari dh..abis satu rumah dia ziarah..masuk bilik kuar bilik....gi dapur...dia pandai jln masa 11bulan 2minggu...skrg ni dh pndai berjaln dengan kasut...gigi lak baru sebatang je belah bawah sebelah kanan..ntah bila lgi nak tumbuh yg lain...apapn kami heppy sgt tgk rizqi dh pndai jln..kira cepat jugak kot dia dh boleh berjalan..

tuk persediaan hr jadi rizqi lak...

alhamdullilah semua nya berjalan lancar..coz pengurus F&B hehehe...my mum la tu..mmg dh expert bab majlis makan2 ni..caterer la katakan..kl setakat kenduri kecik2 mmg xda hal la..menu pun dia dh tetapkan..

bagi peminat gulai tempoyak mmg rugi kl xdatang...salah satu menu tuk jamuan mkn nnti..antara menunya gulai tempoyak,paprik campur, ayam goreng berlada,laksa, bubur kacang, sayur, 3jenis kuih, buah-buahan...n macam2 lg la...semua tu pekerja mak yg tolong skali masakkan...

khemah pun dah di pasang...just 2khemah jer..heee...persediaan tuk jijak tanah lak..atok dh sediakan kat kmpung..so lbh kuranh kul 10.30 pg akan berjalanlan upacara tu..asalnya nk buat kul 9.30pg tp atas permintaan ramai yg nak tgk so diubah kepada waktu yg lain..myb ada yg xpernah tgk kot...beras goreng pun mak dh siapkan tinggal nak masuk dlm daun pisang beserta duit syiling...

td pun sibuk buat door gift tuk bg tetamu..just simple je..ety beli paper bag n then design tag tuk paper bag tu ada pic rizqi..selain tu mak pun siap beli bunga telur...apa-apa jer la..

for b-day pulak...td g double confirm kek..alhamdullaj semuanya ok..so esok leh ambik dlm kul 11..just nice...hopefully kek rizqi cantik n sedap..tp mmg dh biasa beli kat kedai kek tu..kedai kek happy angel...party pack tuk budak2 pun dh ada..so esok tinggal nak celebrate jer

tuk celebrate kat nursery lak dh tempah cupcake kat lyn bakeri seksyen 7 bandar baru bangi..so hr isnin leh ambik n celebrate kat nursery dlm kul 3ptg..ermmm...tp kat rumah sendiri xdpt nak buat coz dh xcukup masa nak baut..pas ni mmg sgt la busy..xper la kan asalkan dh buat ni pun dh bersyukur..

k...nnti ety updat lg yer..kali ni xda pic..xsempat nak edit..ni pun baru pas pakaikan inai kat kaki n tangan rizqi..nnti ety story lg...n mskkan pic byk2...

k bye..nite...

3 Comments:

  1. KELLY910 said...
    salam ety... comelnye baby rizqi ni..
    geram kelly tgk.. :)
    Kaseh NazLieza said...
    dh genap setahun dh rizqi ea..
    Pink dan Biru said...
    hi mummy..come visit our little shop http://pinkdanbiru.blogspot.com. see ya!

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates