DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, February 1, 2010

hellooooooooo...

busy smpi xda masa nak meng'update blog..n ety percaya u all pun msti busy ngn planing masing2 kan???...

alhamdullilah majlis b-day n jijak tanah rizqi dh pun selesai...terima kasih xterhingga kepada abah n mak yang menyediakan majlis untuk cucu kesayangan diorng..ramai yg dtg hari tu...n t.kasih xterhingga buat reen n ann yg sudi dtg dr jauh...smpi sesat yer reen?....rizqi pun hepy tgk untie reen dtg ngn her fren...nnti rizqi jmpa untie lg yer...n ann lak dtg bwk aqeel n her fren..setia ann menunggu smpi aqeel dh buka2 baju kepanasan yer...apapn sorry kl ada kekurangan...kepada u all yg xdpt dtg...ety tidak b'kecil hati..ety fhm......apapn tq coz mendoakan rizqi sht,bijak,baik dll....dan xlupa yg msg wish b-day buat rizqi....rizqi luv u all...

semua preparation mak n abah dah siapkan..menu makanan pun dah ada..so tinggal nak prepare door gift je la..n mlm tu siap kena pakaikan inai kat tangan n kaki rizqi..so cute..nasib la dia xterkejut tgk kai n tangan dia dah merah2 kena inai..siap tgk lama sgt kuku dia..hehe..syomel...dah macam pengantin pulak ada mlm berinai..

mmg ramai yg dtg xpecially kwn2 mak n cikgu2 sekolah...dh mcm kenduri kawin pulak..apapun thank you so much to all of you yg sama2 meraikan tuk putera hati kami yang sorang ni..

rasanya ramai jugak yg menanti2 kan pic jejak tanah n b-day rizqi ni..hehehe...ada ker yg nak tgk ni???...perasan jer??...


ops sebelum terlupa rizqi pun celebrate juga kat nursery dia..hepy sgt dia dpt celebrate ngn kwn2 kat school..



enjoy d'pics..........


ni pics masa celebrate kat school...



ni pulak pics masa celebrate b-day kat perak...



pics masa upacara jijak tanah........








3 Comments:

  1. reen-not-green said...
    walaupun sesat.. i had soo much fun ety! thanks for the hospitality..:)
    w|cKa` said...
    wahhh grandnya bday party rizky.. sorry la xdtg sbb xde kawan nak pegi sesama.. xbiasa jalan teluk intan sorang..
    ety said...
    reen...

    thanks yer..dtg jauh2...smpi sesat..


    izan...

    xper ety fhm...opah n tok dia yg beria2 buat cmni..baru sorg la katakan cucunya..

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates