DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, March 4, 2010

Sesuai dgn nama yang ibu n abah berikan RIZQI...


Alhamdullilah semenjak Rizqi dilahirkan rezeki keluarga kami bertambah...


Baru-baru ni ety ada hantar pic rizqi kat majalah Pa&Ma...xsangka pulak pic tu terpilih sebvagai salah seorang pemenang contest tersebut...rizqi mmg byk pic sbb ibu dia sorang ni giler snap pic..lg pun rizqi mcm tau2 jer keje giler ibu n abah dia ni..setiap kali nak snap msti dia akan tersengih..dari kecik smpi skrg..cuma dah besar skit ni dia suka lari2 kl time ambik pic..

imbas balik kisah dulu2..br ety teringat napa rizqi suka ambik gmbar..masa pregnant kan rizqi 8bulan++ dulu ety ikut hubby g dinner kat crown plaza..dlm masa yg sama ada PC fair kat KL Convex..xcited nak g PC fair..tp abg kena join dinner tu..so ety pujuk hubby nak g sorang2 ke PC fair tersebut..mula-mula abg mmg xbagi coz risai jalan sorang2 n mlm pulak tu..tp degil n nak juga punya pasal..abg bagi la pergi PC fair tu..punya la hepy..dlm hati ni dah niat 'aku akan dapatkan satu digital camera..nnti nak ambik byk2 pic our lil..agaknya baby dgr masa tu..sbb tu la lahir2 jer sengih n tau jer dia org ambik pic dia'...digital camera tu xlah semahal mana tp cukuplah sekadar merakam detik2 indah kami..ada rezeki beli la yang lain..

Terkejut juga bila tgk rizqi terpilih...ntah berapa ribu agaknya yang hantar tp rizqi salah seorang yg terpilih..masa tu ety,hubby n rizqi kat Mid Valley..mmg xpernah missed beli majalah ni sblm pregnant lg..kl dulu ety mmg salu juga masuk contest kat magazines lain..dan pernah la menang beberapa contest..n kali ni turned rizqi pulak..

tgk la riqi tu...kelakar x???lucu ker????



masa beli tu cm biasa ety akan baca dari muka surat belakang..belek2 last2 nmpk muka anak ibu yg syomel tu...yahooooo...rizqi menang contest..xsangka...tersenyum lebar smpi telinga...abah dia pun tersenyum siap cakap ' ermmm...kan abah dah cakap rizqi mmg boleh menang..tgk la idea sapa'...elehhhh..ia la tu abah oiiii...anak abah kan...


n dpt juga msg from nanie ucap congrate to rizqi...tq untie...tq...nnti rizqi nak jmpa kawan baru yer..jgn lupa bgtau rizqi tau bila kawan dh kuar nati..boleh main kejor2....heee..ety ada juga post kat FB..dan ramai yg wish kat rizqi..tq all..bukanle ety nak menunjuk2 tau...tp sebagai ibu mmg sgt berbangga bila anak kita dapat menang sesuatu kan...tul x ibu2 kat luar sana???wlwpun xlah sebesar manapun contest tu..tp rasa dihargai sgt2..tq juga yang memilih rizqi sebagai pemenang..bak kata my family...amboi rizqi glamor masuk  majalah...ada sorang adik sepupu ety dlm drjah 2 siap cakap...'kiter nak kawin ngn rizqi lah..rizqi hensem cm artis la...'hehehe....macam-macam la budak2kan.



actually byk lagi yg nak di update...tp next time la..byk sgt aktiviti n busy sgt skrg...

11 Comments:

  1. NURUL said...
    tahniah rizqi..!!

    *lama ety x hapdete blog..??
    NURUL said...
    kat ne ek pic rizqi tu?bulan mac ke feb?
    NURUL said...
    oh ye...ada perasan!rizqi rupenye ye... ;)
    ZuRaNaI said...
    tahniah kak ety tahniah baby rizqi..hiii~
    Kaseh NazLieza said...
    alololo..comel rizqi dlm bonet...anyway congrats kak...ahkak dh jadi ibu yg famous ooo...sbb hero akk famous...hehehe
    ety said...
    nurul : mmg lama xupdate blog..busy jer skrg ni..
    ety said...
    zura : tq very much laling..

    lieza : ermmm...famous erk..rizqi yg famous..
    Ini Blog AnakPakWahab said...
    c0ngratz,kak ety! =)
    Ini Blog AnakPakWahab said...
    kak ety...

    inn pun geng chenta org kapal juga...

    inn baru je wat blog ni...

    baru 5bln...

    inn dah link blog akak...

    http://innzchubby.blogspot.com/
    NURUL said...
    tahniah. saya ada beli majalah ni tak perasa pun. salam kenal dr mama raina evaqairina :)
    Drama Mama said...
    ala cutenyaaaaaa!!!! congrats rizqi..u deserve it. :-)

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates