DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, August 6, 2009

Lamanyer xb'blogging

hye to all my sweet frens...


hope semuanya sihat yang xsihat ety ni...


flu....smpi sengau2 dh ni..dgn keje yg semakin byk cepatlah 12hb..xsabar nak settle down semua keje...fyi, ety as a event management kena uruskan international conference..more 1000 participants will be coming..now participants dh overload....n 40 company join as a exhibitors. tu xtermasuk visitors lagi..


The conference akn diadakan di Sunway Pyramid Convention Centre on 10-12 August..so segala persiapan must be complete...mcm2 kena fikir ni..nak mengadap participants yang mcm2 ragam ni..bukan senang..apapn i like this job..



so tinggalkan hubby n my baby luv 4hr...start from sunday until wed. hubby decide nak bwk rizqi balik melaka jumpa wan n tok dia..lgpun dh lama dia xbalik sana..ety pn xla ssh hati coz ada jugak org tgk2 kan 2buah hati kesayangan ety tu..makan minum..pakai rizqi..kl rizqi poo-poo sapa yang nak basuhkan yer?..hehehe....

act, byk betul yg nak update..


jum :::

misi mencari b-day present for chica n baju kuning for rizqi......cari punya cari baru le jumpa..hopefully chica suka hadiah yang xseberapa ni from untie, uncle n rizqi yer...
penat jugak after work trus g mid valley...smpi rumah..mkn2 terus tdo..rizqi pn penat..




sabtu :::

pagi tu ety kena g ofis dulu coz byk sgt keje nak kena buat..siap hubby n rizqi ikut lg temankan ety...rizqi cm biasa la duk main2 jer dia n hubby duk wi-fi kat ofis ni..after that kami g metro point..act dh jnji ngn my mum nak g KL but KL xboleh masuk kan so kami pn xjadi la..n then kami g alamanda..rizqi mmg suka sgt b'jalan2 ni..n mlm nya kami g lepak kat dataran putra (eh..betul ker ni)..ala..depan masjid tuuuu...mmg ramai org duk kat situ..mcm2 aktiviti diorg buat..paling ramai bwk anak2 la..next time boleh bwk walker rizqi ni...



and hr ahad lak:::

ety, hubby n rizqi g celebrate b-day chica..tq k.ena coz jmput kami..kami hepy sgt kat sana..dpt jmpa ramai kwn2..xpecially SC..sgt meriah..ety gerak pn dh lambat..biasa la br nak gerak rizqi nak susu la..poo-poo la..nk tdo la..ermmm..macam2...rupanya2 azie pn lebih kurang ety jugak smpi kat sana..so xla segan sgt..nasib la xterlepas part potong kek...


ety sgt teruja tgk kek b-day chica...cantik...cute....sedap...semualah..kl ada rezeki teringin jugak nak tempahkan tuk rizqi..sempat ni nk fikir n kumpul duit...hehehe...opah n tok rizqi dh siap cakap...'rizqi setahun nnti buat kat rumah prk yer',....kita buat 'jejak tanah' (nnti ety explain yer) skali'...n then side melaka lak 'buat kenduri doa selamat tuk rizqi bila dia dh setahun nnti'...abis tu ibu n abah nak buat kat ner???semua dh rebut2 ni.....huhuhu...apapn ibu hepy sbb ramai yang sayangkan rizqi...



masa kat b-day chica ramai betul la yang layan rizqi...rizqi ni pulak mmg xkisah ngn sesapa pn..dia akan senyum jer..xsia2 ety pesan kat dia masa kat dlm perut dulu..ramai betul peminat anak ibu ni..xduk diam dia smpi ibu n abah dia pn dia lupa..smpi tertido dia pas tu..ety hepy dpt jumpa all of SC members yang sgt sporting n friendly..(ety ni masih SC ker?..pirate dh setahun lbh xsailing ni)
after celebrate b-day kami g jln2 @ ikea,ikano n curve...just window shopping tp alih2 tersangkut lak beli travel beg @ travel for all..ada wat promotion kat ikano...so sempat la rembat travel beg brand crocodile..murah jer..ada less lagi..penat jugak jalan2..kaki semua dh lenguh2..rizqi smpi tertido...mlm br kami sampi rumah...


apn kami enjoy wif our weekend..

enjoy de'pics.....











4 Comments:

  1. faRra said...
    waaa..bukn men yer aksi rizqi kt putrajaya..hEeee~
    kecik2 da pandai berposing..:))

    nice meeting u laz sunday sis...
    t d mase kite jmpe lg k..

    ^____^
    w|cKa` said...
    rizqi sgt comell.. gerammmmm!!
    bday aqeel nnt pegi x?
    bleh jumpa rizqi lagi.. hihi
    Belly-Button said...
    nice meeting u n rizqi.. ;)
    Along said...
    gambar2 rizqi yg lain ada dlm facebook along ;)

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates