DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, August 18, 2009

rizqi ~make over~

hiiii.......sorry 4 everybody...lama sgt ety nak update blog tp xupdate2 juga...(eh.....ada ker yg nak baca blog ety ni?..)

terlalu byk aktiviti smpi xberkesempatan nk jenguk my mini home... bersawang2 sudah...


so today mcm free skit kat ofis ni lg pn nk update data kat sistem pn sistem msh blm blh guna lagi...so apa lg ni la masa nya...


act,ety nk update ttg our lil prince....yang berimej baru..cewahhh.....


rupa2...nya rizqi g barbershop tuk gunting rambut dia....mula2 tu cm risau2 juga nak gunting coz dia bukan boleh duk diam...tp disebabkan rambut dia terlalu panjang...n nampak rimas sgt so we decide juga nak bwk rizqi jumpa barber...ni dh kali ke-3 rambut rizqi digunting...1st masa rizqi 2mnth..masa tu mmg terus botak la..n 2nd masa 4mnth n now 6 month...tapi kali ni gunting cm hensem2 skit la...


ms smpi tu dia dh mula xmau duk diam...pusing sana...pusing sini...ety n hubby dh mula risau takut2 nnti dia nangis jer...nasib baik la mcm2 mainan ada kat situ so kami umpan la dgn bunyi mainan tu...boleh la dia duk diam kejap....pas tu dia mula xleh duk diam balik...lama jugak nak settle gunting rambut dia....yg kelakarnya boleh lak nak terpejam2 mata rizqi masa gunting rambut tu.....smbil hubby pegang dia ety sempat la snap pic rizqi....

apapn anak ibu dh hensem dah...nnti nak raya gunting skali lagi yer...n enjoy pics rizqi....

masa ni rizqi xtau yg rambut dia nak kena gunting...huhuu...

dia marah tu kepala dia kena tekan2...

cm pelik jer dia rasa....

umpan dgn camera ni br dia nk duk diam...









10 Comments:

  1. .ArianiAizat. said...
    hehe xdela lama sgt xupdatenya ety..

    as usual,rizqi mmg tersangat shomel..kene gunting rambut pon xnanes..mmg good boy! ^___^
    Belly-Button said...
    ni kedai special for kids n baby ke? sbb cloth protector dia pon very colorful.. hee comel la dia.. ;)
    dianafirdaus said...
    HEHEHEHE...
    So lucky lor you..
    chome rizqi ni ;)
    ety said...
    nani...

    eh yer ker?..ety rasa cm lama coz org lain silih berganti blog ety cm tu la jugak...mmg la rizqi tu..


    sha...

    xlah juga ada juga adult yg gunting rmbut kat sini..tp barber dia mmg ada yg specialist for bby n kids..so sng la...


    diana..

    tq...nice to know u...
    w|cKa` said...
    wahh cool gile rizky gunting rambut..
    aritu masa kitorg gi gunting rambut ada 1 budak tu spanjang masa nangis nak potong rambut sbb takut bunyi mesin tu.. pakai gunting lagi la dia nangis.. tukang gunting tu pon takut nk potong sbb budak asek nangis..

    bagoss la rizky ni.. senang ibu dia nak jaga..
    cinderellatulin said...
    tomel jer rizqi time gunting rambut yer..baguih jer dia x nanges...kalo nangis mau kelam kabut nk gunting rambut dia..hihihihii
    Ena Mazly said...
    ishhhh... budak debab sorang ni.... makin ensem lah ek bila dah potong rambut... eheheh...
    HaninFarshid said...
    hehehe...makin encem rizqi nie...kyra pun terpegun..hehehe!! baik je dier potong rambut...good boy...
    ain husna said...
    k.etyyy,
    asal rizqi makin comei.eihhh geram ny. nak jumpe die lg, da makin macho.

    =)
    ety said...
    k.ena..

    rizqi dh potong rambut..kesian tgk dia cm panas jer rambut panjang...


    hanin...

    bukan senang nak pujuk dia tu duk diam..rizqi hencem...kyra cntik...


    ain...

    mai la lepak rmh k.ety lg..tp skrg msti busy ni kan?...

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates