DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, December 26, 2009

alhamdullilah..pernah satu ketika dulu ety terfikir dan bimbang...adakah tindakan hubby tepat meninggalkan kerjaya yg diceburi sejak 8thn yang lalu...namun, Rezeki ada dimana-mana...Tuhan telah limpahkan rezeki kepada kami sekeluarga...

Bulan Disember ni ety n hubby masing2 dpt berita yg menggembirakan dr company tempat kami bekerja...That is..............

BONUS...................

YESSS.................we all dapt BONUS di hujung tahun ni.....

as ussual mmg every year akan dpt bonus n for me just dpt 1month and lg 2month early next year...n total 3month.....also my hubby.....so surprise.........baru setahun keje kat situ dia dah dapat BONUS yg diluar jangkaan dia...

Alhamdullilah...ni semua rezeki kita dan juga anak kita kan abang???......

Hubby mmg xpercaya dengan nilai BONUS yang dia dapat....apapun kami sgt2 bersyukur...n credit to our company...NIOSH n JEKS ENGINEERING SDN BHD......Thank you very much....

Semoga hari-hari yang akan datang kami akan dilimpahkan rezeki...Amin....

5 Comments:

  1. reen-not-green said...
    yippie!!!!! good for u & family.. mmg betul, rezeki semua kat tgn tuhan.. do not ever regret on whatever decision that u've made.. :)

    p/s- Ety, insyaallah, reen nak buat makan2 next month, datang yeh ngan fendy & rizqi?? i will tell ya all the details later, ok??
    ety said...
    ok...jgn lupa jemput tau....kita pun lama xjmpa kan?....rizqi nak jmpa untie reen...
    w|cKa` said...
    dapat bonus nih, xde open table ke? hihi
    ety said...
    izan...insyaallah..next month...nak celebrate b-day rizqi kat perak...jemput datang yer nnti..
    Kaseh NazLieza said...
    alhamdulillah...sy tumpang hepy jg..

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates