DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, December 9, 2009

RINDU..................


hye all...mlm ni br berkesempatan nk entry kat blog ni...

actually hr ni dh 4hari ety kat penang...duk kat The Gurney Hotel...so far hotel ni ok....bilik besar..ada table..sofa..meja mkn...jacuzzi...bath tub..swimming pool pun best...games kat sini sume best2..n scenery pun cantik..hotel ni betul2 nmpk laut..n yg penting dkt ngn shopping mall..Gurney Plaza..so next time boleh la g ngn hubby n rizqi pulak..hubby pun dh ajak juga cuma cari ms yg sesuai jer...xsabar rasanya nak balik n peluk cium anak bucuk sorang tu...rindu sgt2 kat my lil prince....n of course my hubby too....we all anak beranak sorg utara sorang selatan n sorg lagi duk tgh2..hubby now working @ senawang..me kat penang n rizqi lak kat prk...

ety tinggalkan rizqi kat rmh opah n atok dia seminggu...from monday smpi la ahad nnti baru jmpa rizqi...sgt2 rindu..ni 2nd time ety berpisah ngn dia...last august dlm 4days...tp yg tu dia stil ngn abah dia...kali ni ibu n abah dia xda...

hari2 ety kat sini buat 3g...setiap kali ety buat 3g dia msti akan nangis padahalnya b4 that dia ok je main n gelak2...mybe dia fhm n sedih np ibu dia xda n tinggalkan dia..waktu siang dia ok...coz dia pun dh biasa tinggal kat nursery..cuma mlm time nak tdo jer dia merengek2 skit...yer la dia dh biasa every nite ada ibu..tdo himpit2 ibu...bawah ketiak ibu...kat kaki ibu..hee..tetiba ibu xda kan?....sian rizqi...sorry rizqi ibu kena tinggalkan rizqi sekejap yer...ibu g work...

ety yg kat sini asyik teringatkan dia jer...apa dia buat???dh mkn ker??tdo ker???...tp ety percaya yg dia heppy kat sana coz ramai yg jd pelayan dia..setiap ms ada org layan lg pun skrg kan school holiday..so adik2 ety ada kat rmh tu..lg pun rizqi dah biasa ngn diorg manataknya boleh katakan 2minggu skali mak n abah akan dtg rumah tgk cucu kesayangan tu..lg pun ety dlm pantang pun kat rmh mak dulu so rizqi dh biasa tgk environment sana..cuma kali ni mak tdokan rizqi kat dlm buaian..jgn balik nnti dia xnak tdo bawah sudah la...pagi jer ikut atok n opah g breakfast...ptg g playground....n g shopping...mmg heppy la dia..my next year pun rizqi akan kerap kena tinggal..xperlah gilir2 jaga si kecik tu yer...perak...melaka...baru adil...

so esok balik KL n singah jap rmh mak ngah kat ipoh....nak gi makan durian n buah-buahan lain...skrg ni musim buah..mcm2 ada...durian...pulasan...manggis...sume sedap2..apapun xsabar nak jmpa rizqi....ibu rindu rizqi......kat abah rizqi pun ibu rindu juga...rindu sgt2.....

esok nak cari souvenir tuk diaorg....nak beli apa erk???.....ok......bye..nite....

2 Comments:

  1. wina said...
    ety, baru² ni wina berpisah ngan kira 2 hari..mmg rindu sangat huhu

    a'ah la muka rizqi ngan kira seakan akan sama esp gambar rizqi 5 months tu :-)
    Kaseh NazLieza said...
    alahai ciannyer rizqi kne tggl dgn ibu ea...xpe2 ibu kn g kuar cri rezeki utk rizqi jg...

    mmg gitulah perasaan seorg ibu kan...istimewa yg Allah kurniakan...rse berat jer nk tgglkn ank, lg2 klu kne bape hari..smpai skg lieza lom pnh lg la bpisah dgn husna bhari2...setakat beberapa jam g work & urus wedding planner tu adalah.tp xtahu la pulak esok lusa t...hrp2 xknla...sbb xthn rindu yg mnanggung...

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates