DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, April 10, 2009


























senyum-senyum anak ibu ni...




tgk sapa tu sayang?....




rizqi tdo dgn lenanya di pangkuan ibu tercinta..



dah ready nk g shoping rizqi lak tdo..




amboi...suka sgt anak ibu ni...






6 Comments:

  1. D'Panther Nurul said...
    alahai... syomellllnyer rizqi.. bila dah besar ni nampak mcm ikut muka ety pulak... hehehe...


    kirim peluk cium untuk rizqi yer dari untie nurul...:-)
    mmuuuaahh!!
    shima said...
    comelnya rizqi, pandai senyum ye bila tgok camera ni. bila la auntie dpt tgok rizqi ni..
    Dina said...
    Rizqi cool.
    Ibu Rizqi cool.
    Abah Rizqi pun cool..

    Sume nye cool lah dalam family nih.
    :D

    Sayang Rizqi!
    Sayang Ety jugak..!
    Tak sayang Pirate HA HA!
    .ArianiAizat. said...
    RIZQI!!
    .
    .
    alolorrr...
    .
    .
    cak!auummmmm....pe cak!!hihiii;p
    .
    .
    muahs2!!
    **mengah mengah untie nani dok mengagah ngagah neh ;p**
    ety said...
    nurul...

    mmg pn ramai yg dh cakap cm muka ety..dulu br2 lahir cm muka abah dia..


    k, ety dh pelukkan dia tuk nurul...



    k.shima...

    bila la kita leh ketemu ni..nak jmpa anak2 akak yg comel tu..


    dina...

    yups...marilah kita coolkan diri kita...hee

    rizqi syg sgt untie dina..
    ibu rizqi pun sayang dina juga..


    nani..

    rizqi ni xpayah agah pn mmg dia suka senyum n ketawa..siap kuar suara lg..nnti kl kita jmpa nani main la ngn dia..dia msti hepy..
    ibu said...
    salam...

    jom singgah di blog saya..mungkin kiter dapat bertukar info..

    comey tul anak awak..

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates