DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, April 30, 2009

1 tahun di daratan...

1 Mei 2009 genap la 1 thn hubby duk kat darat after 5mnth++ sailing dengan Bunga Kelana 6..teringat kembali 1thn yg lepas, pada tika inilah hati mula berbunga2 riang bila dpt tahu hubby dpt sign off..hati berdebar dan tak sabar menanti kepulangan nya..dlm fikiran ni mcm2 plan dah nak buar wif B.

Hubby sign off kat Singapore...n then dia balik sendiri ke KL..5mnth++ rasa amat lama menanti tu pun disebabkan pasport hilang kl tdk tau la bila boleh dpt balik...

kejap jer kan dh 1thn..ni la paling lama hubby duk kat drt..sblm ni paling lama pun 3bln...xsangka jugak balik kali ni hubby bagitau dia nak cuba kerja kat darat...mula2 cm xpercaya n yakin but hubby dh buktikan wlwpun kadang2 terasa jugak kurangnya..lbh2 lagi bab $$$..hehehe..apapn ety sgt hepy since hubby duk bersama...


bidang keje hubby sangat jauh berbeza berbanding keje di kapal..mana tak nya skrg dlm construction site n dulu engine site..alhamdullilah keje yg hubby buat skrg pun dptlah menampung perbelanjaan kami sekeluarga..dn semoga hubby dpt permanent keje di situ..


dan sekarang ni kami bertambah hepy bila dah ada Muhammad Shafiy Akmal Rizqi..



6 Comments:

  1. shima said...
    erkk...hubby ety dah xmo sailing lai ke? heee.......
    Yat Ekhram said...
    ala bilelah abg ekhram nak decide keja darat ni :(

    tula kan ety,rezeki ade dimana-mana je.Rezeki anak lagiii.

    Mwaaaaaaaaaah ckit kat baby rizqi.
    baby kak yat kem calam.
    ety said...
    k.shima...

    ermmm..xlah hubby ety tu..xtau la dia nak g sailing lg ker x..bila tanya senyap jer..


    k.yat....
    insyaallah 1day abg ekhram akan keje kat darat..manatau bila time baby kuar nnti..

    bila untie nak jmpa rizqi ni...
    Dina said...
    Mesti Pirate da tak sampai ati nak sailing balek, terpikir nak tinggalkan Ety ngan Rizqi tuh.. must be tough for him la.

    Hmm.

    Eyyy Rizqi chubby syomel..!
    Geram geram geraaamm!!
    Cikgu Tadika said...
    comelnye rizqi....chopkan tuk raeisha leh hehehe
    Nazihah Adli said...
    mok nye pipi rizqi..

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates