DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, May 4, 2009

books n mini toys...

entry ni pn dh kira lambat juga..tp saje2 nk masuk jugak dlm my blog ni..last month ety,hubby n rizqi g Book Fair kat PWTC..masa we all pergi tu Book Fair baru mula..so, luckily xramai orang lagi..ety yg nak sgt gi...mmg best tgk macam2 jenis buku ada..



kebetulan ety bawak rizqi so abislah terperangkap dgn salegirl n saleman nak jual produk diorg..xpecially tuk anak2..mmg la produk2 tu semua bagus2..insyaallah ety akan sediakan buat rizqi nanti..but ety xketinggalan belikan simple book tuk rizqi dan juga 2 buah story book..setiap malam ety akan bacakan 1story buat rizqi..rizqi mmg suka dan dia sgt gembira...

5 Comments:

  1. ain husna said...
    babies like when we read to them..otak mereka akan bersinar2 menganalisis our story ms kite read to them - hehehe, sumber dr discovery channel la k.ety =)
    Ena Mazly said...
    Betul tu ain..

    Budak2 mmg suka kalau kita bacakan story book kat dia... beria-ria macam faham sesgt ... ehehhe..

    Rajin2 lah bacakan buku utk rizqi ye ety... nnt bila dia dah pandai ckp,dia yg akan ingatkan kita kalau kita terlupa nak bacakan buku b4 nak tido... mcm si bethrisya ni ha....
    .ArianiAizat. said...
    seronoknye jd baby =)
    Marsha~ said...
    woaaahhh.. banyaknye toys dan books rizqi.. boleh auntie pinjam? hehe
    ety said...
    ain...

    tq..tu la mmg cm fhm jer bila akak citer kat dia..


    k.ena..

    semoga rizqi pn bijak cm anak akak..bila time citer tu ketawa jer dia...


    nani...

    best jd baby..
    makan,tido,susu,senyum,nangis,ketawa dll

    k.marsha

    boleh..erm apa salahnya..nak main n baca sama2 ngn sis qila..boleh x?

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates