DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, May 13, 2009



now..rizqi dh pandai meniarap..cute sgt bila tgk dia meniarap...1st dulu ety n hubby tlg2 jugak dia tp my mum pesan jgn tolong dia..coz nnti dia xboleh nak buat sendiri...





1 day, ety saja biarkan dia sorg2..tgk2 dia dah pandai meniarap sendiri..siap angkat kepala lagi..tp yf kelakar nya dia xboleh balikkan badan dia semula..means kena ada org tolak badan dia la...kl dh lama sgt dia meniarap, mulalah bising mulut dia tu..hehehe..comel anak ibu ni..


ada 1mlm tu dlm kul 3pg..tetiba dia nangis..tgk2 dia dh meniarap kat atas katil..patutlah dia nangis..nasib ety sedar..boleh lak dia meniarap tgh2 mlm tu...rizqi....rizqi....

9 Comments:

  1. Yat Ekhram said...
    alolololoooooooooooo.

    gewaaaaaaaaam.
    rizqi bam bam.

    musti happy je kan tgk progress baby kan?


    baby kak yat ni pon dah pandai moving2 dahhh :)
    iena hamdi said...
    kejap jer kan ...
    .ArianiAizat. said...
    seronoknye dpt tgk anak membesar depan mate kan ety;)

    ety,amek award kat blog nani yer=)
    D'Panther Nurul said...
    alalala... tomeinyer rizqi dah pandai nyiarap yer.. :-)

    geram tgk pipi rizqi... cubit cikit.. hehe
    aziezainal said...
    geram aunty azie nak peluk rizqi lagi..nnt aunty dtg rumah main dgn rizqi okay..tak mo tidor lagi tau...

    cepat dh dia besarr
    Marsha~ said...
    bagus.. pasni merangkak pulak tau....
    Dina said...
    YEAYYY!! Rizqi da pandai meniarap!

    Pasni boley panjang langkah kaco ibu ngan abah yeh Rizqi?
    >___<


    Mmmwahh untuk Rizqi.
    ety said...
    k.yat...
    yup..sgt hepy bila dpt tgk anak membesar dgn sihat dan cerdas...

    nani..
    nnti ety ambik yer nani..ety busy skit skrg ni...

    nurul..
    erm..untie cubit pipi rizqi..jg kawan rizqi dlm perut untie tu yer...

    azie..
    mai la dtg lepak umah rizqi lagi...bwk rizqi main kat playground yer...

    k.marsha..
    kl dh merangkak siap la habis sume dia kacau...

    dina..
    pas ni mmg xda can la ibu ngn abah nak beromantika..hehehe...

    muahhhhh tuk untie dina..saaayang untie...
    Cikgu Tadika said...
    ala comel rizqi da bles niarap.. cepat eyh leh niarap? nnti raeisha bulan ke bape la bles niarap... sonok tgk perkembangan baby..ti bles merangkak pulak...suker tgk rizqi wat mater bulat2 besar2...pandai tgk camera tuh...

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates