DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, May 19, 2009

my hepy weekend...

ety pn rindu kamu semua......


even kami sempat jumpa sekejap jer...


dina msg ety tanya free ke tak..n then ety reply bgtau ety mmg free..n then mmg berhajat nak bwk my rizqi jln2 cuci mata..maklumlah hr sbtu ety dah bawak rizqi satu hr duk kat opis temankan ety keje...nursery tutup coz minggu ke-3...sian dia..cm boring jer temankan ibu keje....siap bg dia tgk citer upin n ipin lg...mmg dia suka but lm2 dia dn boring n mulalah nk nangis....tp nasib la dia baik..bangun...susu...tdo...hehehe..baik anak ibu...lain kali ibu bawak rizqi lg yer...


so hr ahad ety kena g wedding officemate..dia buat kat dewan PKNS Bangi..dekat jer la ngn rumah...pastu g Hospital Pakar An-Nur..coz my rizqi ada nappy rash skit..n then pas tu temankan hubby g cari jalan ke JKR Wilayah Persekutuan area Jln Chow So Lin...sesat skit la..coz JKR tu kat belah dalam..so kami dah terlajak n then u-turn balik...rupa-rupanya senang jer...hubby kena ambik green card utk projek constuction dia..b4 dis dia mana la nak ada..yer la keje dlm kapal...dia kena attend class 1hari nnti...maklumlah GPS blm ada..at the moment ety la GPS for him...


ms tu dh dkt kul 3.3opm..ety bgtau dina maybe ety smpi around 4pm..tp kl dina n nurul xboleh tunggu ety fhm...yer la nnti hubby u all akan risau...tepat kul 4 ety smpi kat park m.valley tu..but full parked la...pusing punya pusing br la dpt...smpi2 lak my rizqi 'ukkk...ukkk' so kena la cari baby room dulu..tetiba perut ni terasa lapar lak lagi..so kami g makan jap smbil msg dina bgtau yg ety dh sampai..tp msg xdeliver pada dina..mybe no coverage..n call pn xdpt..n call nurul tp ety xda num dia..so cari la pada k.yat...k.yat pn xda num nurul...

xlama lepas tu br dpt contact dina....n at dis time juga we alredy finished my lunch....lunch la sgt..2nd lunch....hehehe.. n dina bgtau dia ada kt GF...so ety pn terus g sana...my rizqi lak tgh nyenyak tido...smpi kat area centre court....rupa-rupanya diorg tgh syok shopping kat butik GUESS...i think ni 4th time ety jumpa dina..n 1time ety jmpa nurul yang sgt la tinggi berbanding ety yg comel ni (heheheh..perasan jer)..n ety jmpa lg sorng..CT.....silent reader rupanya dia...



hepy jmpa u all sume..my rizqi yang msh mood tdo xda mood nak senyum2....dia kena kacau ngn untie dia ni...sbb dh lama k m.valley tu diorg pn dh nak balik...yer la nnti hubby sume risau mana la wife diorg ni..lg pn dh ptg.....insyaallah next time kita jmpa lagi yer...


dina : jgn lupa msg ety tau bila2 dina g jln2 lg...hehehe...

nurul : jg diri n baby baik2 tau..insyaallah xda apa2..ety doakan sumanya selamat...

ct : salam perkenalan..kawin jgn lupa ajak tau..










4 Comments:

  1. Dina said...
    Hehehe memang Nurul tinggi kan, terase kite nih katek katek je.
    :P

    Pasni nak wat gath birthday Dina ngan Kak Ena (we share the same birthday) plak.. eh sesuke ati jek buat decision sendirik!
    Ena Mazly said...
    rugi2 tak dpt join...

    ok dina, SETTTTT... tak sangka Dina pun pikir apa yang kak Ena pikirkan... ehehehhe...
    D'Panther Nurul said...
    wahh..lepas ni nurul nak kena pakai flat shoes je la... hehe..

    jommmm ety..
    orang tu dah merangka agenda tu...
    kita tunggu je yer.. hehe..
    .ArianiAizat. said...
    ety,
    out of topic jap..

    eh eh mata nani berkace kace tgk layout baru ety ni..hihi ^___^

    pandainye ety buat ;)
    mmg minat warna hijau yer..
    ke nani toa dah ni mesti nx sama kaler ngan warne baju si rizqi tuhh!

    cantek ^__^

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates