DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, May 27, 2009

My News


hye...

lama xupdate my blog...


hr ni ety br start my work...


last saturday betul2 hr yg buat hati ety risau n xtenang....macam2 ety fikirkan...


cm biasa my hubby mmg keje on saturday..biasa la projek tgh on as a safety n health officer dia msti ada masa workers sume tgh wat keje..


so early morning lg dia dh pegi...mmg kesian sgt tgk hubby penat ulang alik...kan ety penah bgtau yg hubby akan duk klang..but dia xsampai hati nak tinggalkan kami berdua kat rmh..xpecially our prince RIZQI...hubby kata 'biar abang penat asalkan abang nampak muka sayang n anak kita'....mmg tersentuh sgt hati bila hubby cakap cmtu...

ety mmg xhalang kl hubby nk duk klang coz ety risau n tau jauh tuk hubby ulang alik...ms tragedi tu my handphone ada problem...ety pn xperasan my hubby called me berpuluh2 kali..n around 10am br ety perasan yg my h.phone ada problem...lepas ety on off h.phone berpuluh msg masuk n misscalled ety dpt...ety tgh prepared nak g office coz still ada keje i have to do..ety bukak satu1 msg..ms tu tuhan jer yg tahu..jantung ni berdebar2....abang msg bgtau yang dia xcident n berada kat Hospital Ampuan Rahimah Klang...

ety mmg xingat apa dah trus bawak My Rizqi nak jumpa hubby..cuma ety sempat pesan kat my friend, Maya coz nak mintak tlg dia cover my work...dia lak nak temankan ety sbb kesian tgk ety g berdua jer ngn rizqi...so dialah temankan kami..nasib dia ada..kl x mmg susah coz hospital goverment mmg xboleh masuk baby n ramai2 kad wad kecemasan...TQVM Maya....


Smpai jer kat hospital..mmber hubby mmg dh ada tunggu dia...ety sempat tgk kaki hubby b4 kena simen...Ya Allah....terkejut ety tgk...sian kat hubby kena tunggu dlm kesakitan hampir 5 jam sementara tunggu Doc dtg...tu la kdg2 ramai yg kata hospital gomen ni xbagus..tp xsemua...


bila tgk jer cm tu trus ety decide nak tranfer abg g private hospital kat bandar baru bangi...PUSAT RAWATAN ISLAM AZ-ZAHRAH....so kat situ abang lebih tenang n ety pn boleh jaga abang...alhamdullillah TODAY abang blh discharge n balik ke rumah...4mlm juga la kami berumahtangga kat hospital tu..


Sepanjang kat Hospital xputus2 kawan2 n sedara mara call n msg bertanyakan ttg hubby..t.kasih kepada semua yang byk memberikan semangat kepada ety n mendoakan hubby supaya cepat sembuh...


tq very much for my lovely family yg byk support me xkira dr segi apa pun..my fmily dtg from perak bila dpt tau menantu kesayangan dia xcident....my cousin yg dtg from ipoh bwk anak2 comel dia..reesya n atiqah...my untie n uncle...also my cousin....

to my officemate...
maya, k.diy, k.ayu, c.linda, ila, bad, k.ita, k.ina, akmar,...yg sentiasa msg bertanyakan khabar...xlupa juga tuk bos yang dtg melawat my hubby kat hospital bersama shidi...ila dgn little baby dia sofia n bad dgn future baby dia pn dtg....



tq to all bloggers
yg mendoakan supaya my hubby cpt sembuh...xpecially to dina coz dia buat special entry about the tragedi...kl x myb ada yg xtahu...


to seafarers members....
reen n khai (sweet couple)..yg dtg juga melawat my hubby wlwpn tgh busy dgn preparation (sorry reen if ety xdpt nk dtg wedding reen nanti..but i'll try my best yer reen)

hanin n farshid wif kyra..yg sgt la cute...pndai tul kyra bila time untie nak dukung dia..mulalah dia nak nagis tp bila mummy dia dukung senyap jer dia..My Rizqi gatal ngorat2 kyra....hehehe..anak ibu ni kecik lg dh pndai main mata yer...geram untie tgk dia...nnti kita jumpa lg yer kyra...thanks yer hanin sbb dtg tgk kami ni...

n seafarers mmbers yg lain yg sentiasa mmberikan kata-kata semangat kepada ety..t.kasih byk2...

to k.ena n dina...i'm so sorry if ety xdpt g celebrate b-day u all..mmg ety nak sgt join..apapn jgn terkejut tau kl ety tetiba muncul jer nnti..hehehe....

to hubby's friends.....
tq sbb u all yg byk tolong my hubby ms kejadian...bawak hubby g hospital..uruskan motor hubby..n dtg visit hubby juga kat hospital wlwpn penat keje sehingga malam...


n to all of u yg sentiasa mendoakan kami...aminnnn....

14 Comments:

  1. Kerol+Natt=Adam said...
    alhamdulillah sumer dh slamat ety..apepun nat doak' hubby ety cpt pulih cam biase..t'ingt time hubby kene denggi dl..dh la tgh pregnant ngn adam lg dok angkut k'hulu k'hilir..hehe
    Dina said...
    Haduyaaaaii syomelnyeeee Rizqi with Kyra tuh!
    ^___^

    Sorry Ety,
    Dina tak sempat gi jenguk Pirate kat spital.
    InshaAllah ade rezeki kite jumpe ek.

    Kalo Ety datang Ahad ni, hadiah yang best bagi Dina.. hee.

    Harap-harap Pirate cepat baek..
    nina mazda said...
    smoga abg pirate cpat sembuh yea..
    kak ety sbr tau.. hee.. seb baik ada si comel rizqi tue.. leh wat pengubat ea.. :)
    Cikgu Tadika said...
    moga cepat sembuh en abg ety...ety, b strong okies.. juga tc yer...kalu ety sakit, sapa lagih mau jaga baby rizqi n hubby...
    .ArianiAizat. said...
    ety...smoga hubby ety cepat cepat sembuh cay & ety juge tabah dgn dugaan ni yer..t8 cr ety~~
    ain husna said...
    mcm de pe2 la rizqi n kyra..hehehehehehee

    k.ety, hope pirate cepat sembuh so boleh main kejar2 gn rizki nti ye =)
    Marsha~ said...
    alhamdulillah semuanya dah selamat.... siap menantu dtg melawat sekali... hehehehe.. tu kyra kan? ihiks
    Yat Ekhram said...
    ETY,

    kak yat pon mintak maaahap tak pat melawat hubby ety..faham2 la mak buyung ni payah bergerak dah :)

    Btw,kak yat doakan pirate cepat sehat yea.Semoga tabah hadapi ujian Allah ni..

    Rizqiiii..tamau nakal2 ahhhh..
    kecik2 suda ade awekkks ye? :P
    HaninFarshid said...
    hanin happy hubby ety dah sihat...alhamdulillah...

    rizky...sorry eh? kyra moody sangat hari tu..dier memang jual mahal skit..penat jalan-jalan kot..eee...geram aunty tengok body solid rizky :)

    take care to u,rizky and pirate...

    muahs!
    ety said...
    nat...

    mmg hati kita yang xtenang bila tgk hubby sakit kan..apapn sbg isteri kita la yg kena menjaga serba serbi tuk suami kan..

    dina...

    mmg pn rizqi asyik intai kyra jer..
    gatal rizqi...
    xper dina ety fhm..nnti ada masa dina dtg yer..leh kita jmpa lg..

    nina....

    tq nina..tu la si rizqi tu la pengubat kami...
    ety said...
    mama raesha...

    mmg ety kena kuat tuk jaga hubby n rizqi..mmg penat tp dh tanggungjawab as a wife n mother kan...

    nani...

    tq very much nani..ety akan tabah hadapi dugaan ini...


    ain...

    mmg rizqi dh xsabar nak main kejar2 ngn abah dia tu..dia asyik tgk kaki abah dia jer..hee
    ety said...
    k.marsha...

    hehehe..menantu yer..yups tu kyra...rizqi ngorat tp kyra jual mahal...


    k.yat...

    ety fhm k.yat...dlm keadaan akak yg sdg membawa baby tu mn blh byk gerak..akak pn kena jaga diri n baby juga..doakan yer pirate cpt sembuh..rizqi mmg pandai ngorat...

    hanin..

    xper rizqi fhm kyra penat g shoping..nnti kita chit chat lg yer kyra..tq hanin,farshid n kyra coz dtg visit kami..

    t.c 2...
    ety said...
    k.marsha...

    hehehe..menantu yer..yups tu kyra...rizqi ngorat tp kyra jual mahal...


    k.yat...

    ety fhm k.yat...dlm keadaan akak yg sdg membawa baby tu mn blh byk gerak..akak pn kena jaga diri n baby juga..doakan yer pirate cpt sembuh..rizqi mmg pandai ngorat...

    hanin..

    xper rizqi fhm kyra penat g shoping..nnti kita chit chat lg yer kyra..tq hanin,farshid n kyra coz dtg visit kami..

    t.c 2...
    shima said...
    Ety, lega bila dgr hubby ety dah discharge. tapi may be payah sikit nak gerak ngn kaki bersimen tu kan. hope Ety bersabar ye

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates