DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, May 28, 2009

RIZQI DEMAM...


dah 2hr my rizqi xsihat...


batuk..selesema...demam...musim kot..


sian tgk my baby bila dia xsihat...ety yang rasa sdh n xtenang....



ety kena kuat....hubby sakit....anak pun sakit...kl ety sakit sapa nak jaga diorang......


ety hantar rizqi kat nursery pg rabu tu dia ok jer..ms ambik dia ptg tu rasa cm badan dia panas...so terus ambik hubby lak kat hospital..myb berjangkit kat nursery...tu la risikonya bila hantar anak kat nursery..tp nak buat cmner kan..nk cari maid rasa blm ada keperluan lg..lain la kl anak dh 3@4org...


ms kat hospital ety minta nurse kat wad check kan temperature...erm...tinggi jugak...ety lak xambik pn ubat coz kat rumah mmg ada lg ubat rizqi...so smpi jer kat rumah terus bg dia ubat....sian anak ibu xsihat yer???malam tu mmg rizqi meragam...tido xlena..slalunya dia xmcm tu...ety tampal cool fever kat dia..


after bg tu dia cm ok jer..so esoknya ety hantar dia g nursery..tp ety siap pesan kat cikgu dia...'kl rizqi xsihat minta cikgu call ety'....so dlm kul 11pm ety yg call cikgu dia...coz xsedap hati...cikgu rizqi kata yang badan rizqi panas...ety terus ambik rizqi dr nursery n bawak dia g klinik...

n trus bawak rizqi balik rumah...nasib la rizqi xsusah bg makan ubat..so alhamdullilah rizqi semakin sihat sekarang...dan semakin aktif....

::update rizqi::

: rizqi dah pandai menegur org dah...dia mmg peramah..hee..cm ibu ngn abah dia la kot..
pantang nampak org msti dia senyum n tegur...

:dh banyak kuar bunyi dah...bising mulut dia..lg kuat kita bercakap lg kuat suara dia....

:dh ligat meniarap...asal letak jer dia msti meniarap...bila penat dia nangis..

:dh pandai pegang bottle susu sendiri...tp sbb bottle dia lg besar dr tangan dia so pegang kejap jer dh xlarat....

:paling suka duk dlm carseat...sesekali jer dia nangis tu pn sbb nk susu....dh biasa every morning dia kat dlm carseat tu....

5 Comments:

  1. shima said...
    ala siannya Rizqi demam. agknya nak beralih bulan kut. selalu kan budak2 mcm tu. xpela ety sbar ye.
    .ArianiAizat. said...
    alahai siannye ety,dah rizqi plak demam..huhu..sabar yer ety,nt sure berbalas kesabaran ety tu =))

    rizqi makan ubat yer sayang..cepat2 sembuh cay tomey!~
    Dina said...
    Memang camtu kot bile dok nursery.
    Cousin Dina yang Adawiyah tu pun slalu je batuk selsema, pastu lambaaaat nak baek.

    Before that duduk kat umah tade lak sakit sakit.
    Hmm.. get well soon baby Rizqi~*
    aziezainal said...
    Tadi gi tgk anak aunty nie..maken bam2 dah dia...rizqi dah baikkan...good boy mane leh nakal2...

    demam nak besar tue...=)

    nnt aunty dtg main dgn rizqi lagi k...
    Marsha~ said...
    semoga cepat sembuh... dia senang makan ubat, mesti senang baik... gud boy.. :)

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates