DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, June 1, 2009

HYE...peeps....

entry ni dh kira lambat tp xkira nak juga wish tuk pengantin baru n b-day girl k.ena n dina...

ety minta maaf byk2 coz xdpt dtg...harap u all fhm sbb apa ety xdpt dtg..dlm hati ni mmg nak sgt join..sama la ngn my hubby tp keadaan xmengizinkan...dpt tgk kat blog pn dh rasa hepy..insyaallah nnti kita boleh jumpa kan....

to reen & khai : SELAMAT PENGANTIN BARU....




to k.ena n dina : HEPY B-DAY TO ALL OF U...





so far my hubby dh semakin sihat but dia xboleh gerak byk2...kaki dia still rasa sakit lg..nk gerak g mana2 pn ssh...kesian sgt ety tgk hubby bila dia nak bergerak..now dia berehat kat rumah..pg2 ety dh kena masak n sediakan lunch tuk hubby...



tq azie n ain coz dtg visit my hubby n my baby rizqi..n tq juga buat officemate k.diy n my x-lecturer miss azira....

hr sabtu lps ety g bawak hubby uruskan pasal dia xcident hr tu..g report polis....g tgk motor dia..motor dia xla rosak teruk nasib boleh claime insurans lg pun motor tu baru 4bln beli...jauh jugak bangi ke klang..cm tu la my hubby berulang g site...pas tu g bawa hubby g site dia...ambik borang SOCSO...dia boleh claime coz ms xcident tu dia ontheway g tempat kerja..kl ikut kan xperlu report pn xper tp salah satu requirement yg socso nak ialah report from police..so kena juga la buat...

hopefully hubby akan cepat sembuh..n sayang akan jaga abang sebaik-baiknya...

3 Comments:

  1. Ena Mazly said...
    Ety tq...

    Tak pe,insyaallah, satu masa nnt kita akan jumpa jugak..

    Semoga Pirate cepat sembuh ye...

    Tapi Ety pun kene jaga diri jugak tau !!!
    Dina said...
    Sayang Ety!

    Gigih la Ety memasak pepagi buta yea.. Dina faham rase die camane.
    Da la dengan nak uruskan baby lagi, haduyaaai kurus tinggal tulang je la Ety nih nanti.

    Takpe Ety, kuatkan semangat!

    Kitorang sentiasa support Ety dari jauh mahupun dekat :D
    reen-not-green said...
    **saya terharu**

    You did an entry for me?

    ***terharu lagi***


    THANKS A LOT ETY!

    ****speechless****

    ;p

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates