DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, June 25, 2009

RAJA RENANG NEGARA

hr ni cm ok skit xlah busy cm hr2 yang lepas..my bos pun g meeting..so xperlu buat report tuk dia lg..smlm 1hr dia kacau semata2 nak settlekan report tuk meeting hr ni...

ptg nnti nak bwk my hubby g fisio kat Az-zahrah..kaki hubby dah semakin pulih..dh boleh gerak skit2 cuma still lg rasa sakit..kena slow2..lm2 nnti ok la..

saja nak entry pics our rizqi kat blog ni...since ada baby ni mmg penat tp xtrasa penat bila tgk rizqi depan mata..dia lak mmg suka senyum n gelak..bising mulut dia..syok tgk gelagat dia..

nak update skit la ttg rizqi.....

:: berat skrg 7.5kg...dh bertambah semangat dh..baju semua xmuat...
::dia dh pandai pusing2 badan skit2 bila time meniarap...
::dah pandai buat muka merajuk bila saja2 marah dia..dh tau la tu perasaan sedih..
::asyik hepy jer dia..marah kl lambat bg susu..dulu xpun..

::dh mula bg dia makan skit..bg dia nestum, farley's n buah..so far dia mmg suka mkn..
::tdo pn dh lmbat asyik nak main jer..
::kl tdo bukan nyer boleh setempat..sedar2 dh kat kaki kita dah..
::dah pandai pegang botol dia sndiri..senang ibu n abah..


ni pic rizqi yang latest ::::







5 Comments:

  1. D'Panther Nurul said...
    alahai...
    gerammmmnyer tgk rizqi...rasa nak cubit2 gomol2 pipi dia.. hehe.. yg comeinyer pelampung Donald Duck dia lagi besar dari rizqi.. hehe..
    w|cKa` said...
    bulatnya budak ni sorang..
    sure lenguh tgn nak dukung ni..
    aziezainal said...
    rindulah kat rizqi.....bilalah aunty leh tgk dia lagi...dah lah aunty nak gi jauh dah......
    Marsha~ said...
    ewah.. mandi sakan nampak?
    mrs.lune said...
    uoooh, rindduuuu ny kt rizqii.makin tembam!!

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates