DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, June 23, 2009

Hari-hari sibuk....









Lama nyer rasa xupdate my blog ni...last week mmg busy sgt2..smpi xsempat nak post entry kat blog..

now busy juge but nak jugak post entry hr ni..cm boring lak buat keje jer kan...

nak update beberapa perkara n story..
^alhamdullilah my dad dh kuar wad..n now hari2 kena g hospital tuk cuci bisul kat peha dia..hari2 juga my mum jadi Doctor abah tuk cucuk insulin..mula2 tu mmg cm takut jer mak nak cucuk tp kl dah hari2 cm dah biasa la..abah still cuti n berehat kat rumah lagi..tp tu la my dad ni mmg kuat keje...smpi kan kat hospital pun keje lagi..sign cek..coz abah 1 of the autorised person..kl abah xsign xboleh buat la any payment tuk sekolah dia..



16-17 jun
disebabkan hati yang xtenang akhirnya ety balik juga ke perak hr selasa malam n ambik EL hr rabu 17 Jun 2009...ohh..my b-day...walaupun penat tp ety tetap nak balik tgk abah..nasib la hubby memahami..so after ofis hour kemas2 brg trus balik n smpi kat t.intan dlm kul 10mlm..nasib la ety dpt masuk juga kat wad ialah abah duk hospital gomen..kl ikutkan mana boleh we all masuk tambah pulak ada baby..thank you pakcik guard..

esok nya kami g tgk abah lagi...abah rindu kat cucu kesayangan dia..abah masih blm boleh bangun..b4 g hospital kami singgah kat kantin mak dulu...g singgah makan..ynag best nyer pekerja2 mak kami sampi jer siap hidangkan makanan tu..bak kata my brother....'anak bos msti la kena layan'.....best...best...boleh dtg selalu....

yg paling surprise for me ialah mak dah beli kek b-day yg cute n sedap..thank mak...n we celebrate kat hospital..jadilah...ety xkisah..walaupun kat hospital tapi dh cukup bermakna n buat ety terharu sgt2...mu hubby siap cakap awal dah'abag xdapat nak celebrate apa2 dgn keadaan abg yg mcm ni...'xper ety undertstand it...apapn semoga keluarga kita bahagia selalu..

thank you juga to all my luvly frens yang wish b-day for me...ety sgt menghargainya..semoga u all juga akan dimurahkan rezeki dan dipanjang umur..amin...


18 jun
ety mula keje..n siapkan byk work..atas meja penuh..ety kena prepare for our seminar on 22-23 Jun di The Zon Regency Hotel...byk lagi yg xsettle...yg leceh nyer nak tunggu paper from speakers tuk printing...tu yg buat keje lambat siap..huhuhu


20 jun
my company buat family day at Tiara Beach Resot PD...kali ni buat dekat jer..tp ok pun dpt la ety join kl xmmg xdpt join nyer..tu pn ety smpi ptg sbtu coz kena settle kan dulu keje kat ofis...kl ikut malas nak g tp fikirkan nak bawak rizqi jalan2..sian dia since hubby sakit xda pn bawak dia jalan..

so smpi jer trus check in dulu..so far bilik dia ok n besar..selesa la tuk small family...lepas salin pakaian n terus turun .tp diaorg pn dh abis bersukan...huhuhu...xperlah..ety bawak rizqi mandi pool..that is 1st time rizqi mandi pool..slalunya dlm bath tub dia jer..dia mmg suka main air..tp bila ety masukkan dia dlm pool tu dia macam pelik..msti dia fikir macam2 about the pool..hehehe..mula-mula tu serius muka dia..xmau senyum...concentrate jer dia mandi..tmbah pulak ety belikan rizqi pelampung donald duck...so cute..



21 jun
b4 check out sempat lg rizqi mandi kat pool..kali ni rizqi dh mula berani mandi..dh mula senyum2..tp still lagi macam pelik..apa la anak ibu ni...xper pas ni ibu bawak rizqi g pool lagi yer..
ini sesuatu yang baru buat rizqi...ibu n abah hepy bila tgk rizqi hepy..



22 jun
bawak my hubby g check up..simen kat kaki hubby dah bukak but hubby xboleh jalan dgn baik lg..dia kena g fisio slalu..n excercise kat rumah..n ptg bawak my rizqi lak g cucuk 5month..kuat anak ibu..xnangis pun...pas tu siap senyum n gelak2 lagi..apapn ety doakan org2 yang tersayang sentiasa sihat slalu..



4 Comments:

  1. w|cKa` said...
    HAPPY BELATED BDAY ETY!!!
    smoga hepi2 slalu..
    smoga sehat2 slalu..
    smoga murah rezeki & dpt baby lagi..
    hihi
    ety said...
    tq...haaa..nak dpt baby lg..tunggu dulu...
    kaseh.alphalipid said...
    salam...
    tersentuh baca psl yr dad...tkpe..tu semua dugaan dlm hidup kan?doa2 la yr dad cpt sembuh..n turun paras gulan dlm darah ok!
    btw, pernah dgr Kolostrum Alpha Lipid? Ayah mertua saya cuba sbb stroke..alhmdulillah semakin hari semakin baik.bukan tu jer...ayah saudara saya kencing manis hingga 30mol paras gula....alhmdulillah slps 2 bulan lebih consume Alpha Lipid Kolostrum ni turun hingga 9!
    kalao nk mencuba pls let me know yeah! tak salah kte sebar2 kan kebaikan sesuatu produk kalau betul ia berkesan kan?Selagi bole usaha kita usaha..insyaallah Dia mendengar:)

    anything bole email saya / jenguk blog saya ni. mmg khas berkenaan Kolostrum Alpha Lipid. btw, ia bukan ubat tp supplement...sesuai utk semua, yg sehat atau yg berpenyakit.
    cubala...tk salah mencuba..terutama utk diberikan pada ayah tersayang

    salam
    ~ezra
    http://kaseh-alphalipid.blogspot.com/
    http://nurezira.fotopages.com

    ezira17@gmail.com
    012-6980414
    Dina said...
    Ety!
    Syomel nyeee Rizqi ngan pelampung Donald Duck die tuh, EH AUNTY DINA NAK PINJAM LAA BOLEY TAK RIZQI?
    :P

    Oh laaa hai, Ety..
    Dina betul betul terlepas birthday Ety hari tuh.

    Memule da bace dah entry one day before birthday Ety, tapi bile kat Kerteh nih kepale banyak plak pikir mende lain sampai terlupe.
    Huhu sorry Ety!

    Happy Belated Birthday hot mama!
    ^____^

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates