DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, June 5, 2009


ptg2 cmni sblm balik rumah saja la dok bc blog2 lain..so tetiba terbaca kat blog mama adam...ada contest 'Father's Day'...


berminat jugak nak join..n then ety trus g kat mamatisya nyer blog...ni la org yang anjurkan contest ni..saja for fun jer...bukan nak menang pun..kl menang kira rezeki la tu...


Nama abah : Mohd Effendi Rusli
Nama anak lelaki : Muhammad Shafiy Akmal Rizqi Mohd Effendi
Umur : 4 bulan 12 hari
Pic ni menarik hati ety :
Tgk la aksi si rizqi tu..cm ada big problem jer..siap letak tangan kat dahi...
pipi dia dh semakin tembam..
abah dia beria-ia la pandang kat kamera..anak dia duk slumber...
pic ni mmg paling ety suka sbb nmpk cm rizqi budak nakal..hehehe...
rizqi mmg rapat sgt dgn abah dia..kl nak bg dia gelak besar suh la abah dia main2 ngn dia..
msti dia akan ketawa besar..riuh satu rumah dibuatnya..
sbb pic ni la tetiba ety rasa nak join dis contest..
Plan celebrate Father's Day :
ermm...actually xplan pun lg..tp that time my company buat family day..
kami sekeluarga join..so bolehlah we all celebrate skali..
so kl ada sesiapa berminat nak join dis contest leh la g kat http://mamatisya.blogspot.com

6 Comments:

  1. .ArianiAizat. said...
    bley vote tak ety?
    cne carenye?hehe bley untie nani vote abah & anak ni..hehe

    :)
    Kerol+Natt=Adam said...
    gud luck ety n rizqi..saje je mencube nsb kan..utk sonoq je..menang ke klg len citer..
    Dina said...
    HahaHAHaHHaHAHaHAhaa gelak gulin gulin tengok muke Rizqi tuh!


    Tak tahan ah.
    Muke takley blah.
    :P

    Pipi da tak larat nak bawak da tuh.
    faRra said...
    kak ety..
    i'v link ur blog.
    so, keep in touch ya..

    ^_____^


    *chaiyok2 for the contest!!!
    ain husna said...
    heheheehhhh..
    mmg mcm de mslh besar jek rizqi tu.cute!

    kalo menang nti anti ain bg hadiah kt rizqi ;)
    ety said...
    nani..

    ermm...ety pun xtau nak vote cmner..hahaha...main masuk jer contest ni...

    natt...

    tu la tetiba jer rasa nak join..saje suka2..


    dina...

    tu la dina..mmg kelakar pic ni..muka rizqi yg slumber giler..

    fara...

    akak pn dh link ur blog..
    keep in touch 2...

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates