DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, June 11, 2009

( my rizqi)

ibu riiiiiiiiiiiiduuuuuuuuuuu rizqi....abah riiiiiiiiinduuuuuuuuuu rizqi....



cepatla abis work.......nak balikkkkkkkkkkkkk prk.....

ibu dh meroyan dah ni......abah pun sama...

yang kelakarnya ptg semalam.....

ety sampai jer kt rmh from ofis my hubby duk jerit2 panggil nama rizqi....pas tu duk bayang rizqi ada...siap kata rizqi nak susu la...tukar pampers dia la...ety ingat ety sorg jer yang xtenang rupanya2 my hubby pun...

sunyi jer mlm td tanpa gelak tawa n suara rizqi kat rumah tu...

mlm td buat la 3g...geram tgk dia duk senyum n gelak2 kat 3g tu...mcm xsedih jer dia berpisah ngn ibu n abah yer..byk kali jugak la wat 3g..smpi dia tdo pun kami kacau..tdo siap tutup mata ngn tangan lagi..syomel......^

ibu yang kat rumah xtau nak buat apa..g sana xok..g sini xkena...masa nak tdo lak..kami berebut2 bantal rizqi coz kat bantal tu ada bau rizqi...tarik sana...tarik sini....yang hubby duk bayang rizqi ada n tepuk2 bantal tu...konon2 rizqi la tu...hehehe...kesiannya kat kami...

pagi ni ety call mak lagi...rizqi tgh siap2 nak g shopping..suka la dia tu..tp stroller dia xbawak tinggal kat bangi..huhuuhu...larat ker opah n atok dukung tu???...nasib la....

br berpisah sehari kami dah rasa sunyi sgt2...ni kan pulak kl berminggu n berbulan2 kan? Tp ety kena ajar rizqi duk ngn org lain juga coz keje ety ni kdg2 kena g outstation..so kl dia xbiasa nnti lg ety ssh hati..from now la kena ajar dia kan?..at least dia dh biasa..

apapn ety xsabar nak balik ptg ni...huhuhu...kena drive...

'ANAK PENGIKAT KASIH SAYANG KELUARGA'


our sweetheart

6 Comments:

  1. shima said...
    alahai sianya ety ngan hubby...sabar ye nanti bo jumpa buah hati tu ye.
    Dina said...
    Yang anak dok jauh, bapak tepuk bantal.

    Yang hubby jauh plak, wife cakap sensorang ngan bantal.

    Dua-dua kes kronik :P
    .ArianiAizat. said...
    rizqi jaoh yer ety..
    meh cni untie nani yg dekattt ni tulun tengok tengok kn rizqi meh..

    haii ble plak tu nx kene g t.i plak dah!hihi ^___^

    nsebla rizqi baeknye yer xnanes toa ibu&abah die jaoh!~
    ain husna said...
    olooooo2, sian k.ety gn pirate..hehhhh

    sabar2, tgu petang ni kay ;)
    w|cKa` said...
    pinjam rizky jap bleh? comey sgt ni. bg sy ngan nani peluk cium dia dulu.. pastu nnt pulang blk kat ety.. hihi
    reen-not-green said...
    khai & reen miss rizqi too..
    :(

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates