DEKORASI BAJET

OUR LOVE...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BUAH HATI KAMI....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, May 11, 2009

Last Weekend...

hye all...


hr minggu yang memenatkan but i'm hepy coz dpt balik kpg jmpa my family...



ety balik mlm sabtu semalam..smpi kat perak pn dah lewat malam..mmg xplan pn nak balik tapi sbb kan my mum n dad rindu pada cucu dia yang sorang tu so we decided la balik kpg..



esoknya we plan nak g ipoh jmpa my sweetheart...kakak reesya...sibuk sgt si kakak tu nak jmpa adik dia yang sorang ni...so kena la tunaikan jgk..siap dah belikan baju cantik for rizqi...



kami lepak kat butik & spa my cousin...BUTIK PERSONA RATU & AISY SPA...cntik deco kat spa tu ala2 mcm spa Q gitu....ingt nak wat facial n treatment skali tp dh xsempat..kl buat harus dpt free...huhu...xper,next time la....


kami g pn dah ptg..so mmg xdpt la g jln2 kat ipoh just lepak2 kat my cousin's spa...mak dah sibuk nak balik nk tgk AF n that nite juga ada wat BBQ oleh my uncle..so dia invite kami..




area kul 9pm kami dh smpi rumah...esok pg2 dh kena bangun coz nak kena dtg wedding kwn hubby iaitu geng org kapal juga...Suria Kencana...theme wedding sgt cntik...blue+white..ni msti lambang laut ni...hehehe..yg best nyer ada dua pengantin skali..dua2 org kapal..wedding reception kat wisma MBSA, Shah Alam...dlm kul 2.30pm kami smpi..



























baru abis makan tetiba ety ternampak 1 of SC...Kak Yat wif her hubby..Kak yup yg sedang membawa perut itu...tp ms tu kami dah abis mkn dah...n dah nak balik pun...
after g wedding, hubby ajak g jln2 bwk my rizqi..so we all g ikea n ikano..just window shopping..kebetulan ms tu ada Drypers Karnival Discovery..so kami ambik kesempatan membeli utk rizqi n join byk game..rizqi pn dpt take pic tuk
pertandingan Baby Drypers...hehehe..tp dia xmau senyum la ms tu..br bangun tdo...apapn kami sgt hepy...












5 Comments:

  1. HaninFarshid said...
    alala...makin tembam baby rizky...cute sangat2 :) balik perak eh? sama ler kiter...tuler..takde rezeki nak jumpa :P heheheh... seronok eh rizky jalan2...kyra pun suka jalan...klu duduk rumah bad mood je...nanti maybe kiter leh jumpa minum2 ;)

    happy mothers day to u...
    Yat Ekhram said...
    alamak moke kak yat bam-bam pon adalah :)

    rizqi cumilsssssssssssss..nasib baik dia tido kalo tak akak dah geget2 dahhh.Dia tau tu kak yat bawak "aweks" dia :P
    shima said...
    amboi makin bulat Rizqi ye, pipi2 pun dah montel tu. Meh auntie cubit sket
    Dina said...
    This comment has been removed by the author.
    Dina said...
    Ibu ibu,
    Rizqi dengan clown neh sape lagi comel??

    Mesti la Rizqi kan ibu?

    ^___^

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates